ЛЯТНА ПРОГРАМА

В края на всяка учебна година Регионален център-София-град по традиция организира "ЛЯТНА ПРОГРАМА за деца и ученици със специални образователни потребности"

Нашите специалисти до края на месец Юли са подготвили разнообразни дейности разпределени по теми за различните седмици, както следва:

1. „Спорт за всички“,

2. „Аз рисувам и творя“,

3. „Моята градина“,

4. „Море“
Специалните ни гости от Коколандия ще вземат участие в летните ни занимания през всяка от предстоящите седмици.

Лятна програма на РЦПППО-София-град – Тема „Спорт“ (05.-09.07.2021г.)

Лятната програмата стартира със спортна седмица.

В първия ден децата изпълняваха лекоатлетически задачи и упражнения, а през следващите дни се запознаха с други спортни дейности като футбол, баскетбол, йога и модерен петобой. Забавленията и изненадите за децата през спортната седмица не спираха. 🥳🤩😄Имахме прекрасни гости, които дадоха всичко от себе си, за да представят различни спортове на децата и заедно с нашите специалисти да ги включат в активни занимания.

Гостуваха ни: ⚽️ Димитър Руйчев, представител на Български футболен съюз, който представи на децата основните положения във футбола. 🏀 Асен Великов от Левски Лукойл, представител от Националната баскетболна лига, представи възможностите за баскетболна игра в различни условия. 🧘 Надежда Тодорова – йога инструктор, разказвач на приказки, която представи на децата различни приказки и упражнения, с които можете да се запознаете и на нейния сайт: https://prikazka.online/.Седмицата измина неусетно с много игри, спорт, забавления, хубава музика и добиване на полезни умения. 🏆Специални благодарности изказваме към Федерацията по лека атлетика и катедра „Лека атлетика“ към Национална спортна академия „Васил Левски“ за предоставените уреди, 🏆 Благодарим и на доц. Стефка Джобова от сектор „Адаптирана физическа активност и спорт“ към НСА за активното участие, съветите и подкрепата. ⛹️🤸‍♂️🥇

Лятна програма на РЦПППО-София-град – Тема „Аз рисувам и творя“ (12.-16.07.2021г.)

Лятна програма на РЦПППО-София-град – Тема „Моята градина“ (19.-23.07.2021г.)

Лятна програма на РЦПППО-София-град – Тема „Море“
(26.-30.07.2021г.)

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

ОБУЧЕНИЕ ЗА СУПЕРВИЗОРИ

на 06.02.2019г.  в Регионален център – София град започна първия модул от обучението на супервизори за училищните екипи за подкрепа за личностното развитие и на

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »