Приобщаваща образователна кампания „Заедно учим по-добре“

“Заедно учим по-добре!”

Участвайте в приобщаваща образователна кампания по проект IE+, в който НАРУ е партньор, и спечелете фотосесия за вашия клас!

По време на COVID-19, работата в екип е по-важна от всякога, за да се гарантира, че всички деца имат достъп до висококачествено образование, учейки със своите приятели. Прочетете нашите 6 препоръки как родителите, учителите и учениците могат да работят заедно за създаването на приобщаващи класни стаи в брошурата на кампанията.
Каква е вашата представа за идеалните приобщаващи класна стая и/или училище? Участвайте в конкурса като ни изпратете текст, рисунка, постер, колаж, презентация или видеоклип, на които сте пресътворили мечтаното училище или мечтаната класна стая, в която всички учат заедно и изграждат приятелство.


Най-добрите разработки ще бъдат публикувани в специален наръчник по проекта IE+/програма „Еразъм +“.

Наградата е професионална фотосесия за екипа, разработил идеята.

Това можете да бъдете Вие или вашия клас. Разберете повече за кампанията и конкурса на сайта на НАРУ на адрес: 

http://narubg.org/…/kampaniia-zaedno-uchim-po-dobre-644.html
Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

От 18-22 септември отбелязваме международната седмица на глухите хора

За поредна година Регионален център за подкрепа процеса на приобщаващото образование – София-град се включва в отбелязването на Международната седмица на Глухите хора.Една от целите

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Ново ръководство за адаптиране на учебното съдържание в предучилищното образование

Излезе от печат ново методическо ръководство за адаптиране на учебно съдържание по образователни направления за деца със специални образователни потребности и хронични заболявания в предучилищна възраст.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »