Приобщаваща образователна кампания „Заедно учим по-добре“

“Заедно учим по-добре!”

Участвайте в приобщаваща образователна кампания по проект IE+, в който НАРУ е партньор, и спечелете фотосесия за вашия клас!

По време на COVID-19, работата в екип е по-важна от всякога, за да се гарантира, че всички деца имат достъп до висококачествено образование, учейки със своите приятели. Прочетете нашите 6 препоръки как родителите, учителите и учениците могат да работят заедно за създаването на приобщаващи класни стаи в брошурата на кампанията.
Каква е вашата представа за идеалните приобщаващи класна стая и/или училище? Участвайте в конкурса като ни изпратете текст, рисунка, постер, колаж, презентация или видеоклип, на които сте пресътворили мечтаното училище или мечтаната класна стая, в която всички учат заедно и изграждат приятелство.


Най-добрите разработки ще бъдат публикувани в специален наръчник по проекта IE+/програма „Еразъм +“.

Наградата е професионална фотосесия за екипа, разработил идеята.

Това можете да бъдете Вие или вашия клас. Разберете повече за кампанията и конкурса на сайта на НАРУ на адрес: 

http://narubg.org/…/kampaniia-zaedno-uchim-po-dobre-644.html
Сподели тази новина
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Прочетете нашите новини

Калина Христова се включи в семинар на тема: „Въвеждане на национална рамка за качество на образованието и грижите в ранна детска възраст“

Калина Христова – ЗДУД в Регионален център-София- град участва в семинар „Въвеждане на национална рамка за качество на образованието и грижите в ранна детска възраст“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР „ЗАЕДНО МОЖЕМ“

Баскетболен турнир „Заедно можем“ Регионален център София-град в партньорство със Спешъл олимпикс–България организират баскетболен турнир „Заедно можем“. Каним децата и учениците от столичните образователни институции

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »