Коледна приказка дойде при нас

В навечерието на светлите празници посрещнахме студентите от ФНОИ на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, които бяха подготвили Коледното представление „Приказна Коледа“ за нашите деца от програма по арттерапия.

В представлението имаше музика, гатанки, балет, художествена гимнастика, игри, латино танци и още много изненади. Младите колеги от университета имаха за ръководител доц. Данка Щерева от катедра “Специална педагогика”.

Регионален център-София-град е базова институция на Факултета по науки за образованието и изкуствата и традиционно работим със стажанти и доброволци студенти в нашите събития.

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Грипна ваканция

В изпълнение на заповед на Министъра на здравеопазването, всички педагогически специалисти в РЦПППО-София-град ще бъдат в служебен отпуск, поради обявена национална грипна ваканция в периода

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР „ЗАЕДНО МОЖЕМ“

Баскетболен турнир „Заедно можем“ Регионален център София-град в партньорство със Спешъл олимпикс–България организират баскетболен турнир „Заедно можем“. Каним децата и учениците от столичните образователни институции

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »