Деси Консулова участва с авторски стихове в Sofia Christmass Fest

Десислава Консулова – ресурсен учител от Регионален център-София-град взе участие в столичния Sofia Christmass Fest.

На 09.12.2022 г. в специално изградена топла и уютна шатра, гостите на събитието се насладиха на кратко, но вълнуващо литературно четене на авторски стихове и чаша вино.

Ето какво казва за себе си Деси:

Здравейте! Казвам се Десислава Консулова, на 27 години от Бургас. По лична карта от няколко години от София, но не мисля, че някога ще мога да кажа друго. Морето е двигателят на стихотворенията, които пиша. То е енергията, която нося и убежището, към което се връщам при нужда. Всеки любител-поет казва, че пише от малък и е прав. Може би всички, които пишем, намираме думите и подредбата им в стихотворение като най-приятен начин за изразяване на чувства, мисли, мечти. Предизвикателство е да се осмелиш да четеш поезията си пред другите. Това е като да кажеш на глас нещо много лично. Но щом съм го написала, може би е време и да го прочета пред повече хора!

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Възобновена е телефонната линия за психологическа подкрепа на ученици, родители и учители

Възобновява се работата на телефонните линии за психологическа подкрепа на Министерството на образованието и науката в сътрудничество с РЦПППО-София-град. Организацията за предоставяне на психологическа подкрепа

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Психологическа подкрепа

Регионален център–София-град възобновява  телефонна линия за осъществяване на психологически консултации и подкрепа в следствие разпространението на COVID-19 .  От 11.11.2020 г. между 08:30 -16:30 чaca на тел:

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »