С обич и грижа към природата премина третата седмица от Лятната програма на Регионален център- София-град

Третата седмица от Лятната програма на Регионален център-София-град беше „Аз обичам природата“.

Ресурсните специалисти, заедно с децата, участваха в най-разнообразни инициативи, свързани с опазването на околната среда, като сортиране, подбор и лепене на капачки от пластмасови бутилки, изработване на сензорно табло и рамка от природни и биоразградими материали, игри за развитие на уменията за разделно събиране на предмети и отпадъци, с което в бъдеще могат да подпомогнат за опазването на околната среда чиста.


Куклен театър „Мале-мале“ ни представиха приказката „Дядо вади ряпа“, а наш специален гост в четвъртък беше понито Мини.

Мини успя да спечели сърцата на децата, включени в програмата и с удоволствие позволи да я нахранят с моркови, да я погалят, да срешат гривата и и дори да и направят прическа.
С благодарност за получените ласки, децата успяха да се качат и на седлото на Мини и да създадат неповторими спомени от срещата си с нея!

Емоциите при нас продължават.
Разбира се, след като все още не сме посетили морето, то вероятната причина е, че “Морето е тук” – което е темата на последната седмица на нашата Лятна програма!

Сподели тази новина
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Прочетете нашите новини

Осигуряване на специалисти за допълнителна подкрепа за учебната 2021/2022 година

РЦПППO-София-град започна прием на заявки за осигуряване на ресурсни учители, психолози, логопеди и други специалисти за работа с деца и ученици със специални образователни потребности

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Завърши Модул 1 от обучението за работа с ниско и високотехнологичните средства за ДАК

На 27-28.02.2021 г. специалисти от Регионален център-София-град преминаха Модул 1 от обучението за работа с ниско и високотехнологичните средства за ДАК. В първата част на

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »