“Морето е тук” на финала на Лятната програма на Регионален център-София-град

Завърши Лятната програма на РЦПППО-София-град с любимата на всички тема “Морето е тук”.

Дейностите, които осъществихме с децата през целия период на програмата бяха свързани с подобряване на моториката, ориентацията в пространството, социализацията, последователно и структурирано изпълнение на поставени задачи с или без подкрепа от специалистите на РЦПППО-София-град.

През последната седмица от месец юли, децата включени в програмата изработиха Морско пано, морско дъно в буркан, океански кораб от хартиени чинии, апликации “Рак на пясъка” и изработване на акула и рибки от картон и щипки.
Играха се игрите “Рибар и рибки”, “1-2-3 морето още спи”, весели игри с топки и басейн, подвижни музикални игри на двора и още много други.

Нашите приятели, “Куклен театър Мале-мале” ни зарадваха с представлението “Балон като слон”.
В последния ден, разбира се, имаше изненади и най-активните получиха специални грамоти, поднесени с много забавления, танци и емоции от Мики и Мини Маус.

Тази година общо около 60 деца и ученици участваха през четирите седмици на програмата, която Регионален център-София-град организира.

Разделихме се с децата с широки усмивки и с пожелание за весела ваканция и слънчево, безгрижно и незабравимо лято.

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Насочване след 7 клас

ВАЖНО! април 29, 2020 Изх. №РУО1-9161/28.04.2020 г. Комисия за насочване на ученици с хронични заболявания, с физически и сензорни увреждания, със специални образователни потребности по

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Обучение на тема: ,,Разработване на планове за допълнителна подкрепа при ресурсно подпомагане на деца и ученици със специални образователни потребности“

Днес се проведе обучението на тема: ,,Разработване на планове за допълнителна подкрепа при ресурсно подпомагане на деца и ученици със специални образователни потребности“ – за

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »