„Моята лятна градина“ в РЦПППО-София-град

Втората седмица от лятната програма на Регионален център-София-град е на тема “Моята лятна градина“.

В първия ден децата подготвиха лятната градина в двора на РЦПППО като посадиха бобчета, жито, леща и други семенца.

За добре свършената работа след засаждането им, децата се насладиха на интересното представление на Куклен театър “Лили” – “Градинка в гората”.

Специалистите, заедно с децата, през цялата седмица изработиха различни тематични творби от природни материали, подготвиха саксии от стари автомобилни гуми, засадиха семенца и различни цветя, изработиха хранилки и катерушка за птици, изложба от творби на децата и различни апликации.

Нашите специални гости бяха – Теодора Чукчукова с терапевтичното куче на име Радост от Фондация “Очи на четири лапи”,; Михаил Тодоров – носител на престижната награда „В името на живота“ Даниела Сеизова категория „Смело сърце“ и Надежда Тодорова от Приказно Училище.

В последния ден от програмата, приказните феи от парти агенция Джули Марули, зарадваха малчуганите с много песни, танци и забавни игри, направиха различни фигурки от балони и на финала раздадоха раздадоха специалните седмични сертификати на РЦПППО-София-град на всички деца!

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Ресурсни учители с безплатен достъп до E-просвета

Издателска група „Просвета“ ще предостави на всички ресурсни учители в страната безплатен достъп до своята електронна образователна платформа е-просвета. Инициативата ще се осъществи в партньорство

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Психологическа подкрепа

Регионален център–София-град възобновява  телефонна линия за осъществяване на психологически консултации и подкрепа в следствие разпространението на COVID-19 .  От 11.11.2020 г. между 08:30 -16:30 чaca на тел:

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »