„Моята лятна градина“ в РЦПППО-София-град

Втората седмица от лятната програма на Регионален център-София-град е на тема “Моята лятна градина“.

В първия ден децата подготвиха лятната градина в двора на РЦПППО като посадиха бобчета, жито, леща и други семенца.

За добре свършената работа след засаждането им, децата се насладиха на интересното представление на Куклен театър “Лили” – “Градинка в гората”.

Специалистите, заедно с децата, през цялата седмица изработиха различни тематични творби от природни материали, подготвиха саксии от стари автомобилни гуми, засадиха семенца и различни цветя, изработиха хранилки и катерушка за птици, изложба от творби на децата и различни апликации.

Нашите специални гости бяха – Теодора Чукчукова с терапевтичното куче на име Радост от Фондация “Очи на четири лапи”,; Михаил Тодоров – носител на престижната награда „В името на живота“ Даниела Сеизова категория „Смело сърце“ и Надежда Тодорова от Приказно Училище.

В последния ден от програмата, приказните феи от парти агенция Джули Марули, зарадваха малчуганите с много песни, танци и забавни игри, направиха различни фигурки от балони и на финала раздадоха раздадоха специалните седмични сертификати на РЦПППО-София-град на всички деца!

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Регионални срещи за представяне на образователната платформа „Подкрепи ме“ в Търговище и Враца

На 07 и 08 декември в Търговище и Враца се проведоха регионални срещи за представяне на образователната платформа „Подкрепи ме“. Те са част от поредицата

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »