„Заедно творим“ в Лятната програма на РЦПППО-София-град

На 03.07.2023 стартира Лятната програма за деца и ученици със специални образователни потребности на Регионален център – София-град.

До края на месец юли са предвидени разнообразни забавни дейности, тематично разпределени за всяка седмица, както следва:

1- „Заедно творим“,

2- „Моята лятна градина“,

3- „Спорт за всички „,

4- „Животински свят“

Тази година, над 70 деца ще се включат в подготвените от специалистите дейности за полезни умения (рисуване, творене – изработка на различни видове изделия), лечебна физкултура и спорт, социални умения и други.

В първата седмица, която е озаглавена: „Заедно творим“ днес се включиха над 40 деца и ученици със специални потребности.

Творческите летни занимания с децата днес започнаха с откриване на изложба „Заедно творим“ с произведения на децата от програмата по „Арт и трудотерапия“.

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Калоян Дамянов с грамота “Неофит Рилски” за дългогодишна, цялостна професионална дейност в системата на предучилищното и училищно образование

Директорът на Регионален център-София-град, д-р Калоян Дамянов бе удостоен с грамота “Неофит Рилски” за дългогодишна, цялостна професионална дейност в системата на предучилищното и училищно образование.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »