„Заедно творим“ в Лятната програма на РЦПППО-София-град

На 03.07.2023 стартира Лятната програма за деца и ученици със специални образователни потребности на Регионален център – София-град.

До края на месец юли са предвидени разнообразни забавни дейности, тематично разпределени за всяка седмица, както следва:

1- „Заедно творим“,

2- „Моята лятна градина“,

3- „Спорт за всички „,

4- „Животински свят“

Тази година, над 70 деца ще се включат в подготвените от специалистите дейности за полезни умения (рисуване, творене – изработка на различни видове изделия), лечебна физкултура и спорт, социални умения и други.

В първата седмица, която е озаглавена: „Заедно творим“ днес се включиха над 40 деца и ученици със специални потребности.

Творческите летни занимания с децата днес започнаха с откриване на изложба „Заедно творим“ с произведения на децата от програмата по „Арт и трудотерапия“.

Сподели тази новина

Прочетете нашите новини

Специалисти от РЦПППО-София-град на първата национална среща на ерготерапевтите в България

На 27 и 28.11 в РЦПППО гр.Габрово се провежда първа национална среща на ерготерапевтите в приобщаващото образование. Участници от цялата страна представят добри практики в

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »

Дистанционна работа на РЦПППО

ПОРАДИ ОБЯВЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА, OT 01.04.2020 Г. РЦПППО–СОФИЯ–ГРАД ПРЕМИНАВА НА ДИСТАНЦИОННА РАБОТА. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, МОЛЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ. 0877183129 ВЪВ ВРЪЗКА С ОЦЕНКИ

ПРОЧЕТИ ОЩЕ »